Όμιλος Hotel Operation | Το success story της συνεργασίας μας

Όμιλος Hotel Operation | Το success story της συνεργασίας μας

hotel operation

Όμιλος Hotel Operation | Η δημιουργία ενός ενιαίου Αρώματος Υπογραφής

Η Megasystems σε συνεργασία με την Scent Plus δημιούργησαν ένα ενιαίο Signature Scent για τα μοναδικής κομψότητας και αισθητικής ξενοδοχεία του Ομίλου Hotel OperationTerra Mare Μilos, Kythnos Bay Hotel, Villa Manikas και Canal Suites.

Στόχοι της Συνεργασίας

Στόχος της συνεργασίας μας ήταν μέσα από τη δημιουργία ενός ενιαίου Αρώματος Υπογραφής, ο Όμιλος Hotel Operation να αναδείξει και να ενδυναμώσει τα κοινά χαρακτηριστικά που συναντά ο ταξιδιώτης σε όλα τα ξενοδοχεία του.

hotel operation

Το Άρωμα Υπογραφής

Ποιότητα – Πολυτέλεια – Παράδοση – Χαλάρωση.

Σε συνεργασία με τη Scent Plus, δημιουργήσαμε για τον Όμιλο Hotel Operation το Signature Scent του, με βάση τα κοινά χαρακτηριστικά των καταλυμάτων του, όπως αυτά αναλύθηκαν από την πρώτη μας συνάντηση με τον πελάτη, κατά τη διάρκεια της μελέτης και ανάλυσης του Brand και των Ξενοδοχείων.

Οι βασικοί πυλώνες των τεσσάρων ξενοδοχείων, που ανήκουν στον Όμιλο, στηρίζονται στην συστηματική οργάνωση και βαθιά γνώση των αναγκών των επισκεπτών, στον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα καθώς και στην ανάδειξη μίας ανεπιτήδευτης πολυτέλειας.

Έτσι, δημιουργήσαμε για τον Όμιλο Hotel Operation ένα άρωμα γεμάτο κομψότητα και φινέτσα, που αναδεικνύει μοναδικά την ηρεμία και την απέραντη δυναμική του χώρου τονίζοντας, παράλληλα, την πολυτέλεια και την οργάνωση των ξενοδοχείων.

Η σύνθεση του Αρώματος Υπογραφής

Ένα εξαιρετικό, αέρινο άρωμα, που μας φέρνει στο νου έντονα στοιχεία της Ελλάδας και του καλοκαιριού.

Νότες | Κιτροειδείς νότες συνδυάζονται αρμονικά με εκλεπτυσμένες νότες λουλουδιών, για να αναδείξουν τη χαλάρωση, την ηρεμία και τη δυναμική των καταλυμάτων.

Βάση | Η βάση από ξύλο κέδρου, κεχριμπάρι, εκλεπτυσμένο πατσουλί, tonka, βρύα και δρυ, αναδεικνύει την πολυτέλεια της οργάνωσης του χώρου.

Εφαρμογές και Διατήρηση του Scent Marketing στα ξενοδοχεία του Ομίλου

Το Άρωμα Υπογραφής εφαρμόστηκε σε όλα τα καταλύματα του Ομίλου, για χρήση εντός των ξενοδοχείων αλλά και ως ευκαιρία για upselling.

Πιο συγκεκριμένα, τα καταλύματα Terra Mare Milos και Villa Manikas χρησιμοποίησαν το άρωμα υπογραφής σε Fabric Fresheners για το φρεσκάρισμα των υφασμάτων.

Το Canal Suites χρησιμοποίησε το άρωμα σε αρωματικά κεριά ενισχύοντας την ταυτότητα του χώρου και δημιουργώντας upselling προοπτικές.

Τέλος, το Kythnos Bay Hotel εφάρμοσε το Signature Scent σε αρωματικά κεριά, reed diffusers αλλά και fabric fresheners ακολουθώντας μία συνολική προσέγγιση του Scent Marketing για Ξενοδοχεία.

Το Success Story

Η συνεργασία της Megasystems με την Scent Plus για τη δημιουργία του Αρώματος Υπογραφής για τον Όμιλο Hotel Operation στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Το άρωμα υπογραφής κατάφερε να αναδείξει τα κοινά χαρακτηριστικά των ξενοδοχείων του Ομίλου και να τονίσει τον κοινό χαρακτήρα των καταλυμάτων – στόχος που είχε τεθεί εξαρχής.