Η θριαμβευτική συμμετοχή της Megasystems στη HORECA 2022

Η θριαμβευτική συμμετοχή της Megasystems στη HORECA 2022

HORECA 2022

Η Megasystems συμμετείχε για άλλη μια χρονιά με επιτυχία στην έκθεση HORECA, που διεξήχθει στο Metropolitan Expo, στις 11-14 Φεβρουαρίου.

Επαγγελματίες στο χώρο του τουρισμου και της μαζικής εστίασης από όλη τη χώρα παρευρέθηκαν στην έκθεση για να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις στο χώρο τους
και να συζητήσουν από κοντά για τις εξατομικευμένες ανάγκες των επιχειρήσεών τους.

Φυσικά, από το γεγονός δεν θα μπορούσε να λείπει η Megasystems, πρωτοπόρο και ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο του Scent Marketing εδώ και τριάντα χρόνια.

3 0 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ

Αναπτύσσουμε συνεχώς νέες τεχνολογίες και προϊόντα με στόχο την ανάπτυξη στρατηγικής Πολυαισθητικού Marketing όλων των επιχειρήσεων.

Mega Anniversary & HORECA 2022

Φέτος, η Megasystems γιορτάζει την Χρυσή επέτειο των τριάντα επιτυχημένων της χρόνων.

Η έκθεση της HORECA στάθηκε μία εξαιρετική ευκαιρία για εμάς να γιορτάσουμε την επέτειό μας μαζί σας, να αφουγκραστούμε τις ανάγκες σας και να σας παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις για να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει για την επιχείρησή σας.

Καθόλη την πορεία μας, ακολουθούμε τις παγκόσμιες τάσεις, δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα και τεχνολογίες, που να βοηθούν κάθε επιχείρηση που αναλαμβάνουμε να φτάσει στην επιτυχία.

30 YEARS MEGA

Από το 1992 έως σήμερα, οδηγούμε την ​Ευρωπαϊκή αγορά και δημιουργούμε τις τάσεις στην αρωματοποιία και την εφαρμογή της σε όλους τους χώρους.

Mega Team @ HORECA 2022

Η ομάδα της Megasystems βρέθηκε στη Horeca 2022 και πάντα με χαμόγελο και θετική διάθεση, άκουσε τις απορίες και απάντησε στις ερωτήσεις των επαγγελματιών, έδωσε απαραίτητα tips σχετικά με τα trends του 2022 και έδειξε τους τρόπους με τους οποίους η κάθε επιχείρηση μπορεί να τα ενσωματώσει στη δική της στρατηγική.

MEGA TEAM

Εμείς, οι άνθρωποι της Mega Systems, σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και δεσμευόμαστε για ένα αισιόδοξο μέλλον, γεμάτο δημιουργία.

 

Όλοι εμείς, οι άνθρωποι της Megasystems, σας ευχαριστούμε πολύ που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε μαζί σας από κοντά για τις ανάγκες των επιχειρήσεων σας και τις λύσεις που μπορούμε να σας προσφέρουμε,
ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας.