Τι ειναι τα συστήματα καθαρισμού αέρα;

Τα συστήματα καθαρισμού αέρα παράγονται με υψηλής τεχνολογίας φίλτρα HEPA που βελτιώνουν την ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε σε εσωτερικούς χώρους και προστατεύουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα από ιούς και βακτήρια.

 

Χάρη στο μοναδικό σύστημα πολλαπλών φίλτρων, οι Συσκευές Καθαρισμού Αέρα καθαρίζουν τον αέρα στο περιβάλλον από επιβλαβή βακτήρια, ιούς, σκόνη, χημικούς αέριους ρύπους και ανεπιθύμητες οσμές.

Eιδικός σχεδιασμός που απομακρύνει τον μολυσμένο αέρα απο το επίπεδο της αναπνοής.

 

Τα συστήματα καθαρισμού αέρα διαθέτουν ειδικά κατασκευασμένο σύστημα πολλαπλών φίλτρων και αντίθετα με άλλες συσκευές καθαρισμού αέρα είναι ειδικά σχεδιασμένα έτσι ώστε να απομακρύνουν τον μολυσμένο αέρα από το επίπεδο της αναπνοής.

Τι είναι η συσκευή καθαρισμού αέρα;

 

Οι συσκευές καθαρισμού αέρα είναι συσκευές που με τη χρήση ειδικών φίλτρων καθαρίζουν την ατμόσφαιρα ενός χώρου από σωματίδια ρυπαντών, όπως βακτήρια, ιούς και αλλεργιογόνα, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα αέρα του εσωτερικού χώρου.

 

Οι συσκευές αυτές δρουν ευεργετικά σε ασθενείς με αλλεργίες και άσθμα, ενώ χρησιμοποιούνται επίσης για τη μείωση της συγκέντρωσης ή την απομάκρυνση ρυπαντών όπως ο καπνός του τσιγάρου, οι χημικοί ρύποι, η σκόνη, το χώμα, ο καπνός και οι αλλεργιογόνες ουσίες.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΕΡΑ;

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ;

ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ

ΜΕΛΕΤΕΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ