Αρωματισμός Χώρων

Ο αρωματισμός χώρων είναι η νέα τάση στον κλαδο της φιλοξενίας, στην εστίαση και τον τουρισμό. Είναι γεγονός ότι τα ξενοδοχεία επικεντρώνονται περισσότερο από ποτέ στην διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας, δίνοντας σημασία σε περισσότερες λεπτομέρειες και όχι μόνο στα κλασικά κομμάτια όπως το Design και η Εξυπηρέτηση. Το άρωμα ενός χώρου, είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία που απασχολούν πλέον τον Ξενοδόχο, καθώς μέσω αυτού μπορεί να δημιουργήσει είτε θετική είτε αρνητική εντύπωση. Στην προσπάθειά τους για παροχή μιας απόλυτα εξατομικευμένης εμπειρίας, τα ξενοδοχεία δημιουργούν τα δικά τους μοναδικά αρώματα.

Το Scent Branding αντικατοπτρίζει την ταυτότητα και τις αξίες του Brand σας. Με το άρωμα το ξενοδοχείου να συνοδεύει τον ταξιδιώτη καθ’ όλη την διάρκεια της διαμονής του, δημιουργούνται μοναδικές εμπειρίες και εικόνες, αυξάνοντας τόσο την ικανοποίηση όσο και το δέσιμο του πελάτη με το κατάλυμα.

Το άρωμα και το χρώμα είναι τα χαρακτηριστικά ενός χώρου τα οποία μας αλλάζουν τη διάθεση. Μάλιστα, ορισμένοι συνδυασμοί είναι ιδιαιτέρα εθιστικοί διότι τα θετικά συναίσθηματα θέλουμε να επαναλαμβάνονται. Το Branding σε χώρους, συσκευασίες και προϊόντα περνά απ΄το χρώμα στο άρωμα. Ενώ, συνοδεύει τον επισκέπτη και καταναλωτή, σε όλες του τις αποφάσειςΟ αρωματισμός χώρων μπορεί να γίνει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της μπράντα σας!