Η Megasystems στο επετειακό τεύχος για τις διαχρονικές επιχειρήσεις της ICAP

Η Megasystems στο επετειακό τεύχος για τις διαχρονικές επιχειρήσεις της ICAP

Η Megasystems κλείνει 30 χρόνια επιτυχίας και μπαίνει στις Χρυσές Επετείους της ICAP

Ήδη από τα πρώτα της βήματα το 1992, η Megasystems κατόρθωσε να θέσει ψηλά τον πήχη στην ποιότητα των υπηρεσιών της, που αποτελεί διαχρονικά το κύριο μέλημά της.
Η καινοτομία, η αναγνώριση και το ισχυρό δίκτυο συνεργατών μας είναι οι βασικοί πυλώνες που μας έχουν αναδείξει διαχρονικά και μας έχουν κατατάξει στις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου μας.

Η επιτυχία της Megasystems στον κλάδο του Scent Marketing αναγνωρίζεται και επισφραγίζεται και από την είσοδο της εταιρείας μας στις Χρυσές Επετείους των Διαχρονικών Επιχειρήσεων στο τεύχος Σεπτεμβρίου που διοργανώνεται με τεράστια επιτυχία από την ICAP τα τελευταία 6 χρόνια.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η ICAP με τις εκδόσεις της συγχαίρει εταιρείες που παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες καταφέρνουν να επιτυγχάνουν το επιχειρηματικό τους πλάνο και να παραμένουν σε ανοδική πορεία. Επομένως, αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την οικογένεια της Megasystems να είναι μέρος αυτών των εταιρειών.

Scent Marketing

Η Megasystems δημιουργήθηκε με απόλυτο σκοπό την εφαρμογή της επιστήμης του Scent Marketing σε κάθε χώρο όπου ο άνθρωπος ζει, διασκεδάζει και εργάζεται. Κάθε άρωμα μπορεί να προκαλέσει διαφορετικά συναισθήματα βάσει των συστατικών του τα οποία είναι ικανά να ενισχύσουν ή και να μεταβάλλουν τη διάθεση και τη συμπεριφορά του καταναλωτή.

Η βαθιά μελέτη της προσωπικότητας μιας επιχείρησης για εμάς καταλήγει σε μια συγκεκριμένη οσφρητική πρόταση. Αυτή η πρόταση αποτελεί το μέσο για την έκφραση όλων των χαρακτηριστικών μιας μάρκας, οφείλει να τα στηρίζει σθεναρά και να τα πρεσβεύει απέναντι στο κοινό της.

Η εταιρεία μας ακολουθεί παγκόσμιες μελέτες και έρευνες που κατατάσσουν το Sensory Marketing σε μία από τις πιο ανταγωνιστικές και επιτυχημένες στρατηγικές Μάρκετινγκ και πωλήσεων. Έτσι, χρησιμοποιώντας εξελιγμένες τεχνολογίες, φέρνουμε στην Ελλάδα την φιλοσοφία τους Scent Marketing με επιτυχημένες συνεργασίες με μεγάλα brands.

Όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε δημιουργήσει και αναπτύξει μία ευρεία γκάμα προϊόντων, υπηρεσιών και εξατομικευμένων λύσεων που απαντάνε τόσο σε απλά όσο και σε πολύπλοκα προβλήματα που αφορούν τον αρωματισμό, καθαρισμό και ανανέωση του αέρα εσωτερικών χώρων.

Μάλιστα, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της κοινωνίας, πλέον, έχουμε τη χαρά να προσφέρουμε επιτυχημένες λύσεις όχι μόνο για επαγγελματικούς χώρους, όπως κάναμε από τα πρώτα μας βήματα, αλλά και για οικιακή χρήση.

Πιο συγκεκριμένα, δημιουργώντας το e-shop μας, έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε και να διαθέσουμε συστήματα αρωματισμού, που ακολουθούν τις υψηλές προδιαγραφές των επαγγελματικών προϊόντων, αλλά που προορίζονται για οικιακούς χώρους παρέχοντας λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που όλοι αντιμετωπίζουμε.

Megasystems: Mega – Οικογένεια

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η Megasystems συνεχώς εξελίσσεται, θέτει υψηλούς στόχους και πάντα τους φέρνει εις πέρας. Σήμερα, έχουμε δημιουργήσει ένα στενό δίκτυο συνεργατών – μία ευρύτερη οικογένεια, θα μπορούσε κάποιος να το ονομάσει.

Επιγραμματικά, η εταιρεία μας αριθμεί πάνω από 60 συνεργάτες σε κάθε νομό της χώρας, καθένας από τους οποίους εργάζεται με πάθος, συμμερίζεται το όραμα και συμπορεύεται με τη φιλοσοφία της Megasystems.

Η σκληρή μας δουλειά, η βαθιά γνώση στις υπηρεσίες Scent Marketing και η φιλοδοξία μας, μας έχουν επιτρέψει να εξάγουμε τα προϊόντα μας σε 13 χώρες του εξωτερικού και να έχουμε πάνω από 65.000 ευχαριστημένους πελάτες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

30 χρόνια Επιτυχίας

Η συμμετοχή μας στο επετειακό τεύχος της ICAP προς τιμήν των διαχρονικών επιχειρήσεων είναι για εμάς η επιβράβευση για όλα αυτά τα χρόνια καινοτομίας και συνεχούς ανέλιξης αλλά και το έναυσμα μίας καινούργιας εποχής στην οποία θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να ακολουθούμε τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας και παραμένοντας πάντα πιστοί στην φιλοσοφία και τις αξίες μας.

Είμαστε ευγνώμονες για τα 30 επιτυχημένα χρόνια που πέρασαν.
Είμαστε ενθουσιασμένοι για τα επόμενα 30 επιτυχημένα χρόνια που θα έρθουν.

Διαβάστε το τεύχος Σεπτεμβρίου της ICAP: https://dir.icap.gr/mailimages/flipbooks/XREP/2021/