Acro Suites | Η συνεργασία μας

Acro Suites | Η συνεργασία μας

acro suites

Acro Suites | Το απόλυτο Sensory Marketing Success Story σε ένα μοναδικό boutique hotel

Η Megasystems σε συνεργασία με την Scent Plus, δημιούργησαν το απόλυτο Success Story ,στον πιο ξεχωριστό, well-being προορισμό, βραβευμένο για την υψηλή του αισθητική και την ιδιαίτερα eco-friendy παρουσία στην ξενοδοχειακή αγορά, το νέο boutique hotel Acro Suites!

Στόχοι της Συνεργασίας

 • Ενίσχυση της wellness attitude (απόλυτης ευεξίας) του ξενοδοχείου.
 • Ενίσχυση του χαρακτήρα και ενδυνάμωση του brand identity.
 • Διατήρηση της παράδοσης του προορισμού.
 • Ενίσχυση της σχέσης του ανθρώπου με τη φύση όπως την προωθεί το ξενοδοχείο.
acro suites by megasystems

Η Στρατηγική που ακολουθήσαμε

Για την υλοποίηση των στόχων του Acro Suites βασίστηκαμε στην ερμηνεία της μάρκας, τα brand values, το hotel concept, το όραμα και όλα όσα εξηγούν το “storytelling” του καταλύματος.

 • Δημιουργία αρώματος υπογραφής για την ανάδειξη του χαρακτήρα και της μοναδικής ταυτότητας του Acro Suites.Το άρωμα υπογραφής που δημιουργήσαμε περιέχει λεβάντα, περγαμόντο και πικραμύγδαλο, τα οποία αναδεικνύουν την κομψότητα, τη ζεστασιά και την οικειότητα. Ο κέδρος, επίσης, σε συνδυασμό με την κανέλα, αφήνει μια πιο ξυλώδη και πικάντικη αίσθηση στην ατμόσφαιρα, ενώ το πατσουλί και ο μόσχος αποτυπώνουν στοιχεία πολυτέλειας, χαλάρωσης και ευεξίας.

Σε οποιονδήποτε χώρο του ξενοδοχείου κι αν βρίσκονταν οι επισκέπτες, μπορούν να μυρίσουν τον κήπο και να νιώσουν την αίσθηση της εξωτερικής πανδαισίας.

 • Επιλογή της κατάλληλης μουσικής και δημιουργία playlists για κάθε χώρο του καταλύματος.Έμπειροι μουσικοί επιμελητές και διάσημοι DJs, που απαρτίζουν την ομάδα μας, συνεργάστηκαν, ώστε να ενισχύσουν την επικοινωνιακή πολιτική του brand “Acro Suites” και να προάγουν όλα τα χαρακτηριστικά του χώρου στους ταξιδιώτες τους.
sensory marketing at acro suites by megasystems

Διατήρηση και συνέχεια του Sensory Marketing στο Acro Suites

Όπως για όλους μας τους συνεργάτες, έτσι και για το Acro Suites παρέχουμε μηχανισμούς ατμοσφαιρικής τεχνολογίας νέας γενιάς, που διαχέουν το άρωμα με φυσικό τρόπο.

 • Κάθε μήνα εξειδικευμένος συνεργάτης της εταιρείας επισκέπτεται τον χώρο του ξενοδοχείου προκειμένου να ελέγξει την ορθή λειτουργία των μηχανισμών που έχουν τοποθετηθεί και να κάνει και την απαιτούμενη συντήρηση.
 • Όσον αφορά στο θέμα της μουσικής, χρησιμοποιείται ένα καινοτόμο, ειδικό πρόγραμμα με το όνομα “Melody Mixer”, το οποίο λειτουργεί χωρίς internet (λειτουργία offline), παρέχει την υψηλότερη ποιότητα ήχου και ανανεώνεται αυτόματα από το Amazon.
 • Δημιουργήσαμε για το Acro Suites τα δικά του branded προϊόντα, όπως reed diffusers, scented candles και fabric fresheners, τα οποία διακοσμούν τους χώρους του αλλά και διατίθενται προς πώληση από το ξενοδοχείο, ώστε οι ταξιδιώτες να μπορούν να “πάρουν” ένα κομμάτι της εμπειρίας μαζί τους φεύγοντας.
acro suites branded products by megasystems

Το Success Story

 • Το άρωμα υπογραφής που δημιουργήσαμε για το Acro Suites ικανοποίησε πλήρως τον πελάτη μας καθώς καταφέραμε να αναδείξουμε τον μοναδικό χαρακτήρα του ξενοδοχείου και τα ιδιαίτερα brand values.
 • Τα branded προϊόντα γνωρίζουν τεράστια εμπορική επιτυχία και δημιουργούν μία σύνδεση του Acro Suites με τους επισκέπτες που «παίρνουν» μαζί τους ένα κομμάτι της πολυαισθητηριακής τους εμπειρίας, κατά την αναχώρησή τους. Έτσι, το ξενοδοχείο ενισχύει τη θέση ου στην καρδιά των επισκεπτών και αυξάνει τους repeaters.
 • H ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο συνδυασμός αρώματος και μουσικής καθιστούν το Acro Suites σε Wellness Destination.

Το Project “ACRO” έγινε “Success Case Study”, ως το απόλυτο ξενοδοχειακό Concept, στο ισχυρότερο Blog στον κλάδο της Φιλοξενίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό στο Hotelier Academy.

Διαβάστε το άρθρο εδώ.