Η εποχή επιβάλλει μία STELLA

Η εποχή επιβάλλει μία STELLA

συσκευή-καθαρισμού-αέρα

Η νέα άφιξη στην εταιρεία μας ακούει στο όνομα STELLA.

Η συσκευή καθαρισμού αέρα STELLA αποτελεί μία μικρή, εύχρηστη και αποτελεσματική συσκευή, ιδανική τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση.
Η STELLA θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή, τις λειτουργίες και την εύκολη χρήση της.

Είναι αποτελεσματική στον καθαρισμό του αέρα;
Διαθέτει φίλτρα HEPA 13 και λάμπα UV, για άμεση καταπολέμηση 99,9% κάθε παθογόνου μικροοργανισμού, ιού, βακτηρίου, μικροβίου, σκόνης και βλαβερής ουσίας που αιωρείται στην ατμόσφαιρα του χώρου.

 

Είναι κατάλληλη για μικρούς χώρους;

Η μηχανή καθαρισμού αέρα STELLA είναι μικρή σε διαστάσεις, 218x218x340mm, ελαφριά, 2,47KG, και εύχρηστη, μπορεί να γίνει ο καθημερινός σας σύμμαχος ενάντια σε όλους τους παθογόνους μικροοργανισμούς. Τόσο οι διαστάσεις της όσο και το design, την καθιστούν ιδανική επιλογή για μικρούς χώρους και γραφεία. Λόγω του μεγέθους της, λειτουργεί σε 360° και καλύπτει χώρους από 20τμ έως 40τμ.

Καθαρίστε την ατμόσφαιρα του χώρου σας και αναπνεύστε καθαρό αέρα απαλλαγμένο από κάθε βλαβερή ουσία.

 

Θα ταιριάζει με τον χώρο μου;
H STELLA δεν είναι μόνο αποτελεσματική είναι και κομψή. Είναι σχεδιασμένη για να τοποθετείται σε κάθε χώρο χωρίς να παρεμβαίνει στην αισθητική του χώρου αφού διαθέτει ένα elegant design. Διατίθεται σε λευκό και μαύρο χρώμα ώστε να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει στον χώρο σας.

 

Είναι κατάλληλη για χώρους που διαμένουν παιδιά;
Η συσκευή καθαρισμού αέρα STELLA είναι αθόρυβη, διαθέτει λειτουργία ύπνου, κλείδωμα για τα παιδιά, αυτόματο εντοπισμό βλαβερών ουσιών στον αέρα & αυτόματη λειτουργία. Είναι ιδανική για χώρους με παιδιά, αφού όχι μόνο καθαρίζει τον αέρα που αναπνέουν αλλά είναι ακίνδυνη και αθόρυβη στην λειτουργία της.

 

Πού μπορώ να χρησιμοποιήσω τη μηχανή καθαρισμού αέρα STELLΑ;
Είναι ιδανική για κάθε χώρο του σπιτιού όπως το σαλόνι, γραφείο, κουζίνα, κρεβατοκάμαρα αλλά και για μικρούς επαγγελματικούς χώρους, ιατρεία, χώρους αναμονής, αποδυτήρια, δοκιμαστήρια, γραφεία, παιδικούς σταθμούς και καταστήματα.

 

Απαιτεί συντήρηση;
Η STELLA είναι ιδανική για εσάς που δεν έχετε πολύ χρόνο στην καθημερινότητά σας και θέλετε έναν ποιοτικό χώρο διαμονής και εργασίας απαλλαγμένο από βλαβερές ουσίες και ιούς. Τα φίλτρα της αντικαθίστανται κάθε 12 μήνες ή ανά 8.000 ώρες λειτουργίας.

Πού μπορώ να βρώ το μηχάνημα καθαρισμού αέρα STELLA;

Αγοράστε εύκολα στο E-Shop μας την επαναστατική μηχανή καθαρισμού αέρα STELLA σε προνομιακή τιμή.

Χαρίστε στον εαυτό σας, στην οικογένεια και τους συνεργάτες σας, την ασφάλεια ενός καθαρού χώρου με την premium συσκευή καθαρισμού αέρα STELLA.